En liten milepæl om gangen…

En liten milepæl om gangen…

Det er fortsatt februar, men man kan se tegn til at det nærmer seg vår. Da begynner det å krible i kroppen og man får mer lyst til å komme seg ut. I går tok familien turen ut til Huk i Oslo. Det var fortsatt en del snø og ganske vått så det var ikke så lett å komme seg frem overalt. Men det gikk ganske greit. Selv lillegutt trasket og gikk. Faktisk var det en aldri så liten milepæl for ham i går. De små føttene hans gikk og gikk. Jeg tror aldri han har gått så langt tidligere. Kanskje var det hånden til bestefar Jan Erik som fikk det til å gå så greit.

Foto: www.ferdigsnakka.org

Selv om vi ikke fikk den sola vi var lovet, var det veldig fint på Huk. Den lille odden stikker ut i Oslofjorden og gir god utsikt til Fornebu, Nesodden og de små hytteøyene Nakholmen og Lindøya i indre Oslofjord. Huk er en svært populær badeplass om sommeren med både restaurant og kiosk. Det var faktisk ikke så verst oppmøte på Huk i går heller. Det var ganske mange som hadde tatt turen hit. Vi møtte små logrende hunder, hobbyfotografer, barnefamilier og eldre par. 

Ønsker du å besøke Huk?

Om sommeren er det trolig lettest å sykle eller ta buss 30 ut til Huk. Buss 30 kan du blant annet ta fra Jernbanetorget og den har Huk som endestasjon. Ellers er det foreløpig en ganske stor parkeringsplass på Huk med ladeplasser for elbil. Denne parkeringsplassen blir fort full på finværsdager.

Du kan lese anmeldelser fra Huk på VisitNorway.

Facebook
Pinterest
Twitter